Over EuroUSC-Benelux BV

EuroUSC-Benelux BV heeft haar vlucht niet gemist. Met een eigen vernieuwde website, Facebook-pagina en contactgegevens is het bedrijf helemaal klaar om ervoor te gaan.

Naast deze vernieuwingen zijn er natuurlijk ook de gevestigde waarden die deze vlucht naar boven mogelijk maken. Misschien heb je al te maken gehad met één van deze medewerkers. Ben je dan niet nieuwsgierig naar de man of vrouw achter die e-mail of telefoon?

Wij houden je alvast niet langer in spanning en laten elk van hen aan het woord. Wie is wie, wat zijn de ervaringen en wat spreekt hen zo aan in deze sector? Laat je verrassen en neem een duikvlucht naar hun verhaal.

Veel leesplezier!

TEAM
 
Michael Maes
Jean-Pierre Denys
Jan-Paul Boetes

Accountable Manager

"Wij staan met EuroUSC-Benelux voor een mooie uitdaging"

 

Een bedrijf in volle vlucht voorwaarts runnen is niet altijd eenvoudig. Een startup is een mooie uitdaging met heel wat mogelijkheden en voordelen, maar zoals vaak is er ook een keerzijde.

Lees verder

Quality engineer

"Drones zijn de voorlopers van de vliegtuigen zonder piloot van morgen. Vergeten we de ruimtevaart niet waarin de drones van vandaag de robots van morgen zullen zijn."

Jean-Pierre Denys heeft een duidelijke en uitgesproken toekomstvisie over drones. Hun belang en inzetbaarheid zal allen maar toenemen.

Lees verder

Chief Inspector

"Ik wil een stuk professionalisering kunnen doorvoeren in deze nieuwe tak van luchtvaart"

 

Zijn visie is duidelijk: goed opgeleide piloten en een duidelijke regelgeving zijn noodzakelijk om de dronesector te professionaliseren en de veiligheid te vergroten. 

Lees verder

Brent Van Sand

Consultant

"Als één van de jongste ballonvaarders van België rolde ik op een eerder atypische manier in de grote, maar wondere luchtvaartwereld"

Ik vind het een hele eer EuroUSC-Benelux als Consultant te mogen vervoegen. Wat mijn job inhoudt? Goede vraag. Zelfs voor mij is het nog elke dag een ontdekking!

Lees verder

Thomas Vandormael

General Manager

“EUROUSC-Benelux laten opschalen tot Europees marktleider”

Thomas zorgt als General Manager voor het strategisch, financieel en HR-beleid van EUROUSC-Benelux. Zijn prioriteit is het internationaal uitbouwen van de diverse business units van EUROUSC-Benelux.

Lees verder

 

Nele Vandenput

Content Manager

"Zodra je het luchtruim hebt betreden, laat je het niet meer los!"

 

Als meest recente telg binnen deze luchtvaartsector gaat er een heel nieuw luchtruim voor me open. Als Content Manager sta ik in de eerste plaats in voor al wat “content” betreft.

Lees verder

Stephane De Wolf

Safety Management Specialist

"Er is niets dat kennis kan vervangen"

Mede dankzij onze Franstalige kracht Stéphane De Wolf kunnen wij ook onze Franstalige klanten een goede service verlenen. 

Maar laat u door deze taal niet afschrikken! Stéphane kijkt over deze Franse grenzen heen en realiseert zich heel goed dat niet iedereen de taal machtig is. Voor diegenen wacht de Engelstalige versie. 

Enjoy!  

Profitez bien!

Richard Meinders

Theoretical Knowledge Instructor

"Het uitdagende aan lesgeven voor EuroUSC is dat  ik kan bijdragen tot een hogere opleidingsstandaard van een dronepiloot."

 

Richard Meinders is een man van veel domeinen. Hij neemt ons mee naar zijn werkdomein of spreken we hier beter van passie? 

Lees verder

Steven Van den Berghe

Technical manager

"Mijn betrokkenheid in de dronewereld is niet verwonderlijk, aangezien ik al sinds mijn kindertijd bezeten ben door modelbouwvliegtuigen."

 

Een bedrijf in volle vlucht kan maar blijven stijgen met voldoende en geschikte werkkrachten. 

Lees verder

Qualified Entity 

ILT-Recognition: NL-ASRPAS-359 en NL-RTF-502

© 2019 by EuroUSC-Benelux BV
 

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • LinkedIn Social Icon

Dutch office: 

Ericssonstraat 2

5121 ML Rijen

Nederland

Tel: +31 85 208 2923 (11:00-13:30 and 14:00-17:30)

Email: admin@eurousc.aero

KvK: 61906085

BTW: NL854541962B01

IBAN: NL09ABNA0558433472

BIC: ABNANL2A

MEMBER

1024px-Europese_Commissie_logo_NL.svg.pn
EASA_Logo.png
EAQE Logo.png
droneport-200x200.png
EUKA_logo_2019.jpg

Belgium office:

Steenweg naar Halle 282

1652 Alsemberg

België

Tel: +32 78 48 05 01 (11:00-13:30 and 14:00-17:30)       

Email: admin@eurousc.aero

BTW BE0738.888.491

IBAN: BE54 0018 7868 6397

BIC: GEBABEBB