zodra je het luchtruim hebt betreden, laat je het niet meer los!

 

Als meest recente telg binnen deze luchtvaartsector gaat er een heel nieuw luchtruim voor me open. Als Content Manager sta ik in de eerste plaats in voor al wat “content” betreft. Onze vernieuwde website en Facebook-pagina zijn daar een voorbeeld van, maar ook de taal-en spelcheck van de handboeken hoort daarbij. Mijn studie vertaler – tolk komt hier goed van pas.

Ik ben mijn professionele loopbaan begonnen in een startup en heb daar toch wel een voorkeur voor ontwikkeld. Eigen aan dit type bedrijf is dat de job zelden een afgebakend pakket is. Content Manager is dus ruimer te interpreteren. Verbeteren van examens, sommige examentoezichten en de administratie van EuroUSC-Benelux bijvoorbeeld mag je er al aan toevoegen.

Intussen heb ik de vluchtsmaak al goed te pakken. Geen droneartikel ontsnapt aan mijn oog en bij het woordje “Drone” begint de radar al te werken. Geloof me, gerust; zodra je het luchtruim hebt betreden, laat je het niet meer los!

Dus heeft u een vraag of een opmerking? Wenst u een examen af te leggen of ben u op onze website aan het surfen en wenst u meer informatie, dan ben ik graag uw aanspreekpartner. 

Tot binnenkort