Ook EuroUSC-Benelux is meegestap in het Youca-verhaal

October 23, 2017

De populariteit van drones beleeft een volle vlucht vooruit. Waarom het nuttige niet koppelen aan het aangename dachten we en meegaan in dit boeiende interessegebied van deze jongeren. 

En dat bleek een schot in de roos.

 

Uit de vele sollicitaties die wij ontvingen, kreeg uiteindelijk Alexandros Christou de kans een unieke drone-ervaring met ons te beleven.

 

Ook benieuwd naar zijn bevindingen? Dan laten we hem toch gewoon zelf aan het woord:-):

 

“Ik ben op 19 oktober 1 dag gaan werken bij EuroUSC-Benelux en dit in het kader van het YOUCA-project. Ik heb een zeer boeiende en leerrijke workshop gevolgd over drones en hoe andere piloten (helikopter,vliegtuig) over drones denken. Ik heb zeker veel geleerd over alle drie de sectoren en niet enkel over drones. Het is misschien niet een van de meest actieve jobs die er bestaan, maar het is zeker de moeite waard indien je wat meer te weten wil komen over hoe het allemaal in zijn werk gaat. Ben je dus een drone-fanaat of wil je eenvoudigweg meer te weten komen over drones, dan ben je bij EuroUSC-Benelux zeker aan het goede adres.“

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

The coronavirus dominates the world. But even though more and more drastic measures are taken, EuroUSC-Benelux remains at your service.

To reduce the r...

EuroUSC-Benelux in times of corona

March 19, 2020

1/2
Please reload

Recente berichten

December 5, 2018

Please reload

Archief