top of page

Individuele UAS-keuring

EuroUSC-Benelux kan voor u een individuele UAS-keuring uitvoeren volgens de norm AS-RPAS van de Nederlandse Luchtvaartautoriteit ILenT.

Deze keuring kan gebruikt worden om een aantal validities van uw UAS aan te tonen voor uw aanvraag van een exploitatievergunning of -verklaring, maar deze kan ook gebruikt worden voor externe expertises of bij overdrachten van eigenaar.

dar
20210830_Elia-Group-tests-long-range-drones-for-inspect-ing-power-lines-overview3_600x400.

Operator Audits

UAS operatoren die hun exploitatievergunning aanvragen, verklaring indienen of verlengen kunnen gebruik maken van accreditaties van EuroUSC-Benelux om hun UAS operaties voor te bereiden op eventuele audits door de luchtvaartautoriteiten. Voorkom immers dat uw UAS operaties stopgezet worden en maak uw professionaliteit kenbaar met onze accreditaties.

UAS-Onderhoud

Elke UAS-exploitant moet van tijd tot tijd zijn drone van onderhoud voorzien. Externe partijen kunnen dit namens de producent doen in opdracht van de eigenaar of exploitant. EuroUSC-Benelux voorziet met haar onderhoudsnorm DronePass een oplossing voor kwaliteitsborging tussen u en uw externe partij maar ook voor transparantie met de luchtvaartautoriteit. Zo behoudt u met alle zekerheid uw exploitatievergunning, -verklaring of LUC.

Image by ThisisEngineering RAEng
Productie assemblage

Productiekeuringen

Ondanks de sterke eigenschappen van uw UAS, heeft u behoefte aan de juiste informatie en kwaliteit voor uw exploitatievergunning en -verklaring van SAIL I tot SAIL VI.

EuroUSC-Benelux voorziet met haar DPS-standaard een antwoord op de vereisten voor al wie betrokken is bij de aanvraag van een exploitatievergunning of tot een "Design Verification" door EASA.

bottom of page