top of page
Scholen

Voor haar opleidingen en examens werkt EuroUSC-Benelux BV samen met erkende scholen in België en Nederland. Hoewel hun cursussen vooral gericht zijn op de eigen procedures vertonen ze toch een aantal aanpassingen om te voldoen aan de nationale wetgeving. Ze volgen zo een vaste kwaliteitsnorm.

Daarnaast staan ze garant dat je als kandidaat-piloot in eigen land kunt vliegen en kunt rekenen op verdere ondersteuning waar ook ter wereld. Het laat je ook toe gemakkelijk tussen landen te wisselen.

​Examens afnemen ligt dan weer in handen van EuroUSC-Benelux BV zelf. Door eigen medewerkers in te schakelen, waarborgt ze de onafhankelijkheid van de examens en is er een permanente kwaliteitscontrole. Zij is daarentegen niet verantwoordelijk voor de commerciële ontwikkeling van de afzonderlijke erkende scholen.

Erkende scholen
Flag_of_Belgium.svg.png
Flag_of_France_(1794–1815,_1830–1974).svg.png
België
Frankrijk
België
LOGO.jpg
Dronecollege

Plaats: Mol, België

Website: https://www.dronecollege.be/

Wie Dronecollege zegt, zegt Tom Verstappen. Als hoofdinstructeur Flighttraining en erkend instructeur en examinator bij het DGLV – PPL staat hij garant voor een professionele begeleiding.

 

Zijn passie is zijn werk geworden. Meer nog, uit deze vliegmicrobe is het opleidingscentrum “Dronecollege” ontstaan. 

 

Aan ervaring geen gebrek. Vooral tijdens de zomermaanden bloeit de vliegactiviteit open met drones van allerlei groottes en voor allerlei doeleinden. Zelf al eens aan het stuur zitten hoort erbij!

 

Dronecollege is niet enkel een plaats waar je als kandidaat-piloot de nodige kennis verwerft. Het is een instituut waar je dankzij deze gepassioneerde lesgever zeker zijn enthousiasme overneemt en de mogelijkheid krijgt te genieten van het vliegen op een verantwoorde manier.

 

Last but not least, vergeet als KMO zeker niet de voorwaarden voor de KMO portefeuille erop na te slaan.

Frankrijk
logo-prepa-drone-mini.png
Prepa-drone

Plaats: Montpellier, Frankrijk

Website: https://prepa-drone.fr/

Sinds de lancering begin 2022 heeft het Prepa-drone.fr platform zich snel gevestigd als een benchmark op het gebied van online voorbereiding op het drone-examen, en werkt het samen met een zeer groot aantal Franstalige opleidingscentra.

 

Deze erkenning is het resultaat van het aanbieden van revisie-inhoud tegen concurrerende prijzen, samen met een oplossing voor het afleggen van het STS-examen onder optimale omstandigheden, een belangrijk concurrentievoordeel op de Franse markt.
 

bottom of page