top of page

Moederbedrijf UK staakt de vlucht, EuroUSC-Benelux neemt het luchtroer over en vernieuwt

U heeft het wellicht ook al gemerkt: het beweegt in de dronesector. Niet alleen de luchtvaartuigen zelf, maar ook de sectoren, de wetgeving en gebruikers ondergaan een grote evolutie. Ook EuroUSC-Benelux heeft niet stilgezeten. U leest het goed EuroUSC-Benelux. De recente gebeurtenissen in het Verenigd Koninkrijk hebben ons niet alleen mentaal getroffen, ze laten zich ook voelen in de dagdagelijkse werkzaamheden van ons bedrijf. Onze telefonische onbereikbaarheid is hiervan het beste voorbeeld.

Binnenkort lanceren wij onze eerste nieuwsbrief. Op de basisinformatie hoeft u daarentegen niet zolang te wachten. Die vindt u hier terug


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page