top of page

Prepa Drone & EuroUSC-Benelux: Een exclusief partnerschap om het gemakkelijker te maken om te slagen voor het examen voor dronepiloot in Europa

In de concurrerende wereld van examenvoorbereiding voor dronepiloten onderscheidt Prepa Drone zich door een innovatieve oplossing te bieden voor het online voorbereiden en afleggen van het CATS-theorie-examen. Dit succes wordt mogelijk gemaakt door een exclusieve samenwerking met EuroUSC-Benelux, een door de Nederlandse autoriteiten erkende entiteit, die een relevant aanbod garandeert dat perfect in overeenstemming is met de door de EASA gepubliceerde vereisten.


Het belang van dit examen voor het besturen van UAV's in specifieke contexten in Frankrijk en de Europese Unie kan niet worden onderschat. Prepa Drone richt zich op de vereisten van missies van specifieke categorieën, met name voor STS01- en STS02-scenario's en UAV's van klasse C5 of C6, en speelt een cruciale rol bij het stimuleren van de opleidingssector in Frankrijk, een initiatief dat mogelijk wordt gemaakt door nauwe samenwerking met EuroUSC-Benelux.Sinds de lancering begin 2022 heeft het Prepa-drone.fr platform zich snel gevestigd als een benchmark op het gebied van online voorbereiding op het drone-examen, en werkt het samen met een zeer groot aantal Franstalige opleidingscentra. Deze erkenning is het resultaat van het aanbieden van revisie-inhoud tegen concurrerende prijzen, samen met een oplossing voor het afleggen van het CATS-examen onder optimale omstandigheden, een belangrijk concurrentievoordeel op de Franse markt.

De samenwerking met EuroUSC-Benelux voegt een onmisbare regelgevende dimensie en legitimiteit toe aan het hele pakket. Hun bijdrage zorgt ervoor dat het CATS-examen voldoet aan de Europese normen, waardoor Prepa Drone haar partners een kosteneffectieve, op maat gemaakte en volledig online oplossing kan bieden voor het voorbereiden en afleggen van het examen.Het examen, dat volledig in het Frans is, profiteert direct van de expertise van EuroUSC-Benelux, terwijl de inhoud gericht is op Frankrijk, met thema's, Franse theoriekaarten en vragen die speciaal ontworpen zijn voor Franse telepiloten. Het CATS-certificaat, dat wordt afgegeven na het succesvol afleggen van het examen, wordt afgegeven door de RDW. Het hele proces staat onder toezicht van de Nederlandse luchtvaartautoriteit, de Inspectie Leefomgeving en Transport (ILT), een bewijs van de kwaliteit en het aanpassingsvermogen van onze exclusieve partner.


Deze samenwerking tussen Prepa Drone en EuroUSC-Benelux is een perfecte illustratie van de alliantie tussen lokale expertise en respect voor internationale normen, en biedt een pad naar succes voor piloten op afstand die in Europa willen werken.Dit partnerschap is meer dan alleen een certificering en markeert het begin van een voortdurende evolutie op het gebied van dronetraining en wettelijke normen, waardoor onze oplossing de komende maanden in een groot deel van Europa zal worden toegepast.

Comments


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page