top of page

Accelerating safety

Een boeiend en florerend jaar: zo kunnen we 2018 voor de dronesector omschrijven. Het gebruik van deze handige luchtvaartuigen en bijgevolg ook de verkoop ervan hebben een heuse vlucht genomen. Wie regelmatig onze website bezoekt, heeft vast gemerkt dat ook Europa een heuse inhaalbeweging aan het maken is.

En er is nog goed nieuws! We zagen niet enkel de verkoop en het gebruik stijgen. Ook de toestelkeuringen zitten mee op de vlucht. EuroUSC-Benelux zag hierin een uitgelezen kans om het omslachtige en tijdrovende manuele keuringsproces te vernieuwen en in te ruilen voor een geautomatiseerd.

AirSure, Durable Safety For Sure EuroUSC-Benelux stelt dan ook met trots haar nieuwste applicatie AirSure voor. Dankzij deze digitale oplossing verloopt het keurwerk aanzienlijk eenvoudiger, transparanter en sneller. Een beveiligd platform met een persoonlijke login volstaan om via de gebruiksvriendelijke web interface de nodige gegevens in te vullen.

AirSure biedt nog meer voordelen:

• Permanent beschikbare informatie, ook na afgifte van het certificaat • Constante, visuele status van het keuringsproces • Een overzicht van al uw gekeurde drones • Identificatie door blockchain • Afgifte van het certificaat voor aanvraag speciaal bewijs voor luchtwaardigheid ten laatste 2 dagen na de keuring

Dit platform biedt ook in het kader van de toekomstige Europese dronewetgeving een meerwaarde voor het SORA1-proces. Op die manier kan de techniek binnen de operatie beoordeeld worden op zijn risico’s en kan het de integratie in het luchtruim veilig bevorderen.

Conclusie, EuroUSC-Benelux is en blijft de ideale partij voor uw snelle keuringen.

Sta je nu ook startensklaar? EuroUSC-Benelux verlicht het wachten en voorziet de lancering in het eerste kwartaal 2019 na een uitvoerige testperiode.

Graag meer weten? Contacteer ons • via mail: admin@eurousc.aero • telefonisch: +32 78 48 05 01 of +31 85 208 2923 • website: www.eurousc.aero


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page